lauantai 9. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 9 - Parhaat ostokset

Ajattelin tänään esitellä teille parhaita koiratavara ostoksia mitä olen tehnyt. Niitä on oikeastaan yllättävän vähän, vaikka aika paljon on tullut kaikkea ostettua, yleensä pelkkiä turhia tavaroita tai nameja mistä Micke ei ole tykännyt.

Ensimmäisenä ajattelin esitellä ihan ylivoimaisesti parhaat valjaat mihin olen koskaan törmännyt. Tämä tuote on siis Hurtta Active valjas, värissä korppi ja koossa 60-80cm. Tuote maksoi 39,90€ ja on todellakin ollut hintansa arvoinen. Me käytetään näitä valjaita treeneissä, melkein kaikilla lenkeillä ja ihan vaan ulkona ollessa. Ne istuu Mickelle todella hyvin päälle ja on sopivan jämptit.

Nämä on nyt siis ollut meillä käytössä melkein vuoden ajan, ja on edelleen todella hyvässä kunnossa. Suosittelen siis näitä, jos vain et etsi juoksu valjaita, sillä siihen hommaan näitä ei kuitenkaan ole tehty.


Toinen hyvä ostos on ollut Chomper Fetch&Play TPR Frisbee, jonka ostin mustijamirristä. Micke on tykännyt kyseisestä lelusta tosi paljon. Ollaan nyt lähiaikoina harjoteltu aika paljon frisbeen kiinniottamista ja toi kestää todella hyvin. Heti ekan kerran kun Micke näki kyseisen lelun, se sai kamalan hepulin.

Me myös ollaan nyt käytetty tota ihan vetoleluna ja se ajaa virkansa hyvin siinäkin hommassa. On myös kivaa kun on kerrankin lelu jonka pystyy putsata helposti ja tota pystyy myös heittämään matalaan veteen niin sekin on hyvä puoli.

Materiaali on todellakin hyvää ja suuhun ei satu ottaa koppeja kumisella fribeellä. Meillä on toi koossa L ja se maksoi vaan 8,95€. Toivotaan että se kestää pitkään ja nyt on jo kestänyt monta kuukautta veto ja heittoleikeissä, sekä vedessä.


Toivottavasti tykkäsitte, vaikka en hirveesti tuotteita tähän laittanutkaan. Herkkuja mulla olisi ollut tähän kanssa laittaa, mutta muistin että olin aiemmin jo tehnyt ruokapostauksen jossa esittelin Micken lemppariherkut. Jos siis se kiinnostaa niin voitte etsiä sen tuolta tägien avulla.

Kommentoikaa onko teilläkin joitakin näistä tuotteista tai jotain ylivoimaisesti parhaita tuotteita mitä olette ikinä ostanut.

-Minttu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti