sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 4 - 5 asiaa, joita et vielä tiennyt Lillasta

Tähän joulukalenterin luukkuun päädyin tekemään vain ihan pikkupostauksen, jossa kerron muutaman faktan Lillasta. Seuraavaan postaukseen koitan saada jotain kiinnostavampaa.


  1. Aina, kun Lilla on innoissaan tervehtimässä tuttua ihmistä, niin se ikäänkuin vilkuttaa nostaen tassunsa ilmaan ja pomppien vähän samalla. Ainakin sillä on mennyt vilkutus- temppu hyvin kalloon.
  2. Yksi eniten käytetyimmistä Lillan lempinimistä on Mato, joka kuvaa tyttöä paremmin kuin hyvin. Nimittäin ollessaan innoissaan tervehtimässä tuttua ihmistä, Lilla liikkuu usein ryömimällä, mikä muistuttaa hyvin paljon matoa. Tähän liittyy usein myös hieman erikoinen tapa venytellä selkäänsä; se makaa kyljellään ja tassuillaan ottaen tukea ihmisestä venyttää selkänsä.
  3. Lilla ei ole ollenkaan ääniherkkä, mutta heti kun joku kantaa esim peittoa niin Lilla juoksee rivakasti toiseen huoneeseen.
  4. Lilla haukkuu melko usein koirien lisäksi myös lapsille. Se nimittäin tykkää niistä niin paljon, että haluaa kertoa halunsa päästä niiden luo.
  5. Lilla oli pentueensa pienin ja nimi 'Lilla' kuvaakin tyttöä siksi oikein hyvin.
-Pinja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti