keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 7 - Epäonnistuneet kuvat

Tässä luukussa ajattelin laittaa teille tänne näkyviin Micke epäonnistuneita kuvia. Niitä on kertynyt todella paljon ja voisin myös kertoa vähän taustatietoa siitä, mitä kuvassa tapahtuu ja mitä olisi pitänyt tapahtua.

Aloitetaan tästä kuvasta. Meidän oli tarkoitus ottaa kivoja juoksukuvia, mutta Micke päätti sitten saada aivan kamalan lumihepulin. Olimme siis viime talvena mökillä ja kuva on otettu järven jäällä. Ei tässä muuta, mutta kuvan tarkoitus oli olla normaalilla ilmeellä normaali juoksukuva.


Seuraavana kuva, jossa Micken oli tarkoitus olla paikallaan, hiukan kauempana minusta, jotta saisin otettua hyvän pääkuvan. No, hän päätti että tarvitaan hieman lähempi näkökulma ja pitäähän nuo hienot ruskeat viikset saada hyvin näkyviin. Olemme kyseisessä kuvassa mökillä, kesällä 2017.


Tämä kuva on otettu kesällä, ja ideana oli kiva ja normaali paikalla olo kuva, mutta Micke oli vähän eri mieltä. Päätti ravistella keskellä kuvan ottoa, mikäs siinä, mutta tämä ei ihan ollut se, mitä lähdin kuvalta hakemaan.


Tämäkin kuva on kesältä, ja kuva on Pinjan ottama. Ei meillä mitään tiettyä kuva ideaa ollut, kunhan kuvailtiin, mutta olen aika varma ettei tämä kuva ollut lähellekään sitä mitä me halusimme.


Sen piti olla normaali hyppykuva... mutta Micken mielestä hänen piti esitellä lisää komeita jänispiirteitä itsessään.


Meidän piti ottaa kivoja loikkimiskuvia kun Micke ottaa lunta kiinni. Se ei ihan onnistunut koska hän päätti alkaa syömään lunta ja poseerata kuvissakin sitten tällä tavalla.


Laitan nyt tuohon alle vielä muutamia epäonnistuneita kuvia, mihin en viitsi turhaan ruveta väsäämään tekstiä.








Toivottavasti tämä ei ollut postaus ihan tylsimmästä päästä, nimittäin itsestäni tätä oli hauska tehdä ja katsella vähän vanhoja kuvia. Oli kiva myös nauraa omille kuvaustaidoille, jotka on onneksi parantunut ja Micken huvittava pitkälle turkille joka sillä oli viime talvena.

Jos jollain tulee kysymyksiä aiheeseen liittyen tai aiheesta poiketen, kirjoita vain kommentteihin niin mä vastaan satavarmasti!

Hyvää joulunodotusta kaikille,

-Minttu-

8 kommenttia:

  1. Ihan älyn hauskoja kuvia! Näitä lisää, ja muuten, onkos tolla Mickellä pitkä vai lyhyt karva niinku normaalisti? Tai että onko toi aina micke noissa kaikissa kuvissa missä pitkäki karva? Tyhmä kysymys mutta pakko saada tietää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja Micke on siis espanjanvesikoira joten sillä kasvaa vaikka rastoiksi asti toi turkki jos vaan antais kasvaa. Me kuitenki viedää Micke trimmiin noin kaks kertaa vuodessa :)

      Poista
  2. Hah, olipas hauskoja ja hyvälaatuisia kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah kiitos! Eihän se laatu edes oo epäonnistuneissa kuvissa tärkeä ;)

      Poista
  3. Hauska postausidea ja hyvä toteutus! :)

    VastaaPoista