torstai 9. marraskuuta 2017

Sää muutoksia ja paljon treenaamista

Me ollaan Micken kanssa vietetty viime viikot treenaten ahkerasti aikalailla joka päivä. Meidän rally-tokon alkeiskurssi päättyi, mutta viikon päästä tiistaina on vielä korvauskerta. Meillä olisi myös viime tiistaina ollut rally kerta, mutta mulle kävi pikkuinen tapaturma. Suomessa alkoi viiletä ilma todella paljon ja tänne Lahteen satoi ensilumi muutama viikko sitten. Lunta tuli koko päivän ja sitä kertyi yhteensä noin 20 cm. Nyt se on kuitenkin jo sulanut kokonaan pois.

Mickellä ja minulla on ollut todella paljon treenimotivaatiota lähiaikoina ja toivomme että se myös säilyy. Ajattelin nyt taas kirjoitella kuulumiset, ja sitten seuraavaksi voisin kehittää jonkin erikoisemman postauksen teille.

Eli siis. Aloitetaan vaikkapa viime sunnuntain viimeisistä treeneistä. Meillä oli kokonainen aloittelijaluokan rata, jossa oli 15 kylttiä. Lähtö, 360 astetta vasemmalle, askel oikealle, spiraali oikealle, istu, 270 astetta vasemmalle, koira eteen oikealta sivulle, käännös oikeaan, istu kierrä koiran ympäri, 1,2,3 askelta ja jokaisella istu (en muista kyltin nimeä), en taas muista nimeä mutta vaikea kyltti, käännös vasempaan, 270 astetta oikeaan, liikeestä maahan ja maali.

Ohjaaja kertoi meille ensin miten rata tulisi tehdä, jonka jälkeen kävin itse radan läpi kaksi kertaa. Tuon jälkeen teimme micken kanssa muutaman kontaktin ja sitten menimme ekana radalle. Lähtö oli ihan hyvä, mutta unohdinkin jo keskittymisen ja sitten se olikin pelkkää säätämistä koko loppuradalla. Käytiin tossa välissä ulkona ja sitten olikin meiän vuoro uudestaan. Mentiin radalle, mutta paljon keskittyneempinä kuin viimeksi. Rata lähti hyvin käyntiin ja Micke kuunteli tosi kivasti. Lopussa saatiin paljon kehuja ja ainoat virheet oli vain suorituspaikkojen kohdat.


Sain lumentulon aikana napattua muutamat kelvolliset kuvat, joissa Micke näyttää valitettavasti vähän peikolta kun karvat on justiin siinä pituudessa että ne röhöttää joka suuntaan. Nyt olis kuitenkin trimmausaika varattava jossain vaiheessa.

Tiistaina meillä pitikin sitten olla rally-toko treenit, mutta mulle kävi aamulla pikku tapaturma. Kaatusin skootterilla ja jalka jäi sen alle, jonka seurauksena jouduttiin mennä lääkäriin kun en pystynyt kävellä. Sain kepit, mutta ei sielä polvessa mitään vakavaa ollut. Menin kyllä heti keskiviikkona ilman keppejä kouluun, koska pystyin jo vähäisellä kivulla astumaan sille jalalle. Micken kanssa ei olla nyt voitu tehdä mitään, mutta ehkä huomenna voisin mennä jo lenkille kun ei enään hirveesti satu jalkaan.

Ainiin, meidän valmentaja kertoi meille että jatkuvassa rally-tokon treeniryhmässä olisi paikka vapaana ja me päästiin siihen! Ekat treenit on tuolla samalla hallilla itsenäisyyspäivänä ja siellä jatkuu sitten joka viikko. Tulen kirjoittamaan varmaan jonkun verran näitä postauksia, mutta en enään silti niin usein kun olen kirjoittanut.


Sori että tästä postauksesta tuli nyt tosi lyhyt, mutta halusin kertoa vaan nämä uusimmat kuulumiset aikasin, eikä viikon myöhässä. Joulukalenteri aika alkaa lähestyä ja pitäisi jaksaa kirjotella nyt noita luukkuja valmiiksi. Olisi tosi kiva jos te kaikki jotka tämän luette, vaivautuisitte kirjottamaan yhden aiheen tuonne alas. Ei siis tietenkään ole mikään pakko!

Ihan näitä perus postausideoita voisi kanssa heitellä, vaikka ei ne vähissä ole, mutta olisi vaan kiva kuulla että mistä tykkäätte. Jotain haastavampaakin olisi ihan hauska lähteä toteuttamaan. Olen muuten aktivoitunut nyt instagramin puolella ja mickellä onkin nyt uusi käyttäjä, joka on @perromicke.

Seuraavaan postaukseen valitsen sen idean mitä on haluttu kommenteissa eniten, kunhan se ei satu olemaan mikään Pinjan lempiaihe niin sitten en viitsi ruveta varastamaan sitä. Kaikille uusille lukijoille myös tietona, että vastaamme kaikkiin kommentteihin, että kysymyksiä saa siis esittää.

-Minttu-

3 kommenttia:

  1. Mun ehdotus olisi että tekisitte jonkun näistä: herkkujen valmistus diy, epäonnistuneet kuvat tai päivä koiran silmin (:

    VastaaPoista
  2. teettekö joulukalenteri luukut joka päivä?

    VastaaPoista