tiistai 21. marraskuuta 2017

Lillan ruokinta

Päätin nyt kuitenkin tehdä Lillan ruokinnasta postauksen, vaikka Minttu tekikin jo Micken ruokinnasta oman versionsa. Ajattelin kuitenkin, että saisin tästä hyvän postauksen tähän väliin, joten päätin toteuttaa sen.

Lilla syö Golden Eagle Holistic Lamb&Rice nimistä nappulaa ja Mush merkkisiä pullia eri makuisina. Aamulla mittaan pussiin kolme desilitraa nappulaa, eli koko päivän ruoan. Siitä se saa aamulla noin puoli desiä ja yleensä kaksi pullaa, välillä vähän enemmän tai vähemmän.


Pitkin päivää käytän pussissa olevia nappuloita muun muassa: temppuihin, etsimistehtävään, aktivointipeliin sekä erilaisten juttujen siedätykseen, kuten imuriin. Itse olen tykästynyt tohon siedätys juttuun, kun olen huomannut, että se oikeasti toimii. 

Yleensä illalla ruokaa on jäljellä 1½ - ½ desiä, jotka sitten syötän yleisimmin aktivointipelistä,- pallosta ja etsimisestä. Kupista tyttö saa jäljellä olevat nappulat, sekä kaksi pullaa.



Sitten mennään herkkupuolen pariin. Yllä näkyy tosiaan muutama kuva herkuista, jotka ovat tällä hetkellä eniten käytössä. Valmis herkuista olen tykännyt eniten Prima dog ja Hau Hau merkkisistä, mutta Lillalle kelpaa oikeastaan mikä vaan. Noita käytänkin lähinnä lenkeillä ja temppuiluun käytän sitten vähän huonomman makuisia. 

Kaikista parhaita Lillalle ovat kuitenkin itse valmistetut lihat, kuten kana- ja kinkkusuikaleet. Myös naudan keuhko ja maksa sekä juusto on todettu todella toimiviksi, mutta niitä Lilla saa hyvin harvoin.



Ajattelin kertoa tähän samaan postaukseen myös vähän meidän hammashoidosta. Eli joka ilta pyyhkäisen Lillan molempiin ikeniin OraZn tahnaa. Itse olen ainakin tykännyt siitä, vaikken voikaan olla täysin varma sen tehosta. No, jos siitä ei muuta hyötyä olisi niin ainakin Lilla sietää paremmin hampaiden käsittelyä. Lilla saa myös vaihtelevasti joko Dentalifen tai DentaStickin joka ilta jonkun tehtävän kautta. Niiden tehoon en juurikaan usko, mutta tuskin niiden syöttämisestä mitään haittaakaan on.

Kiitos paljon, että jaksoit lukea postauksen loppuun asti. Meillä on joulukalenterissa vielä muutama postaus auki, joten kommentoihan alas joku aihe, jonka haluaisit ehdottomasti nähdä joulukalenterissa! :)



2 kommenttia:

  1. Noh, mä oon näitä aiheita kommentoinu ja enää en keksi! Kiva postaus muuten, vaikka nämä teidän viimeiset kirjotukset ovat ollu vähän tynkiä... Toivottavasti jatkatte!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei olla jaksettu nyt oikein panostaa näihin normipostauksiin, mutta joulukalenterissa koitamme nyt korjata tilanteen. Ja on ollu tosi kivaa, että olet jaksanut kommentoida näin moneen postaukseen ja joitain sun toivepostauksistasi onkin tekeillä tällä hetkellä ;)

      Poista