keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Ohitustreeniä ja kisoihin valmistautumista

Kisat on jo tällä viikolla, ja arvatkaas vain kuka on kipeä? No minä tietenkin, maanantaina oli kuumetta 38.7, mutta eilen illalla kuume oli poissa. Nyt aion parannella 
vielä flunssan ja kamalan yskän pois.

Viime viikon treeneissä tehtiin kaikkien luokkien kylttejä sekaisin, ja semmosissa ratapätkissä. Kaikki koirat treeneissä oli isoja uroksia, jonka takia syntyi vähän rähinää useamman kerran. Micke osasi käyttäytyä oikein mallikkaasti, ja vaan kaksi kertaa hieman ärähti kun toiset haukkui ja murisi sille. 



Treenit menivät kuitenkin todella hyvin ja saatiin opeteltua taas vähän uutta. Sunnuntaina meillä oli hallivuoro ja harjoittelimme vaan alokasluokan radan. Ensimmäinen rata meni siinä, että saan Micken keskittymään. Onneksi sain keskittymisen takaisin muutaman ekan kyltin jälkeen. Toinen rata menikin sitten virheettömästi, jos ei omaa pikkumokaa lasketa.

Perjantaina aloitettiin koirien ohittelu. Ajattelin nyt yrittää kerran viikossa treenata ohittelua, niin se ei rasita koiran ja minun hermoja liikaa. Ohitimme kymmenen kilometrin aikana kahdeksan koiraa, ja Micke haukkui vaan muutamalle, sillä ne haukkui Mickelle. Sain koiran kuitenkin hiljaiseksi heti käskystä. 

Nyt olen miettinyt kaikenlaisia metodeja millä saan Micken valmiuteen kisoissa radalle ja olen aika tyytyväinen siihen mitä olen miettinyt. En nyt ala sitä sen kummemmin avaamaan, kerron sitten kisoista erillisen postauksen muodossa. Lähtölistat tulivat eilen, ja ALO-luokassa on 36 osallistujaa ja me lähdetään kolmansinatoista. Jos jollain on kokemusta rally-toko kilpailuista, saa ihmeessä antaa vinkkejä radalle.

-Minttu-

5 kommenttia:

  1. Hei, mä halusin vaan sanoa että onnea kisoihin! Mutta ajattelin myös kysyä että ootko sä nyt enää tän blogin ainoa yp?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Pinja on nyt pitänyt vähän taukoa, ja on palailemassa piakkoin kirjoittelemaan :)

      Poista
  2. Onneksi paranit ennen kisoja. Kivaa tieto (taas kerran) treeneistänne ja Micken käyttäytymisestä. Onnea kisoihin!

    VastaaPoista