keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 21 - Lemppari blogit

Tänään ajattelin kirjoittaa teille postauksen mun lemppari koirablogeista. Niitä on oikeastaan aika vähän, vaikka tykkään monista blogeista. Kuitenkin niitä ihan suosikkeja on vain muutama kappale.

Ihan mun ykköslemppari on Toiveestatodeksi. "Pitkästä pennun odotuksesta pentuarkeen ja sieltä kohti aikuisuutta. Arkea, retkiä, reissuja, harrastusmaailmaan tutustumista, treeniä, kisaamista, onnistumisia, epäonnistumisia, treeni-intoa, treeniähkyä, suurta rakkautta ja iloista yhteiseloa."
En voi vain sanoin kuvailla kuinka hieno tuon blogin ulkoasu on! Kuvat ovat laadukkaita, tekstit hyviä ja koirat ja omista aivan ihania! Aloin lukemaan blogia vasta pari kuukautta sitten, mutta olen jo tässä ajassa selannut tämän blogin vanhimmatkin postaukset läpi. Suosittelen ehdottomasti seuraamaan kyseistä blogia!


Toisiksi parhain blogi mun mielestä on Hurjapäät"Blogi kertoo kolmen belgianpaimenkoiran ja yhden saksanmetsästysterrierin elämästä, aina kotisohvalta treeneihin ja kisakentille asti."
Olen nyt seuraillut tuota blogia jonkun puoli vuotta ja instagramissa vähän yli vuoden ajan. Tekstit ovat sopivan pituisia ja kuvat ovat yleensä hyvä laatuisia. Ulkoasukin miellyttää silmää!

Kolmannes suosikki on IN ACTION blogi. "Tarina mahdollisuudesta. Ystävyydestä, jonka eteen on vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä. Tarina tavotteista ja niiden saavuttamisesta. Ystävistä, jotka eivät koskaan eroa." Tässä blogissa tykkään eniten kirjoitustyylistä ja ulkoasu on suuri plussa. Seuraillut tuota blogia parisen kuukautta ja hyviä tekstejä sekä laadukkaita kuvia.

Toivottavasti saitte uusia blogeja lukulistoillenne, sillä noi on kyllä aivan upeita blogeja. Hyvää joulunodotusta!

-Minttu-

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja blogeja :) Tuo in action on ollut omallakin listalla silloin kun vielä elin koira-ajoissa.

    VastaaPoista