lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 17 - Mistä pidän Mickessä?

Hei taas kaikki joulukalenteriimme eksyneet! Tänään kerron teille, mitkä ovat viisi parasta puolta/asiaa/piirrettä mistä pidän Mickessä. 


1. Micken karvan laatu on aivan täydellinen, kunhan se ei kasva liian pitkäksi. Micken karva on siis kihara, kuten vesikoirilla pitääkin olla. Karvaa ei irtoa ja sitä ei tarvitse harjata jos sen pitää lyhyenä. Micken turkki trimmataan pari kertaa vuodessa ja se on mielestäni täysin riittävä määrä. 

2. Micken suuri sanatietämys on todella kiva, ja se että koira oppii uuden sanan todella nopeasti. Jos vaikka laitan possun, pallon ja frisbeen vierekkäin, se tuo sen lelun minkä pyydän tuomaan. Myöskin höpöttäessäni jostain ulkona olevasta asiasta, Micke saattaa mennä pomppimaan ulko-oven eteen. Kun taas sanon että mennään pesulle, Micke juoksee pesuhuoneeseen (sillä olen tehnyt pesule menosta kivan asian). Esimerkkejä on vaikka kuinka paljon mutta tuossa eniten esille tulevat.

3. Micken energisyys ja mukaan heittäytyminen. Lenkillä, jos haluan yhtäkkiä vaikka leikkiä koiran kanssa, se on aina täysillä mukana, tai jos haluan alkaa tekemään vaikka toko liikettä kesken leikin. Micke tarkkailee oikeastaan kokoajan liikkeitäni ja on täysin mukana kaikessa.

4. Micken luotettavuus. Jos haluan pitää Mickeä vapaana, ei se lähde kenenkään kaverinikaan luokse tai muiden luokse vaan pysyy vieressäni kokoajan, ellen erikseen halua sen ottavan etäisyyttä.

5. Se, ettei Mickeä kiinnosta muut koirat. Jos me ollaan muiden koirien kanssa, niin Mickeä kiinnostaa vaan minä minä ja minä. Haluaisin vielä saada tästä taidosta vahvemman, ettei Micke edes lenkillä huomioisi muita koiria ollenkaan. Tottakai jos juuri menemme Lillaa ja Pinjaa kohti, Micke vinkuu alkuun, mutta kyllä se hiljentyy aika nopeasti. 

Oisin oikeastaan keksinyt näitä ihan järkyttävän pitkän listallisen, mutta yritin nyt ottaa ne ihan parhaat ominaisuudet.

-Minttu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti