torstai 14. joulukuuta 2017

Joulukalenteri luukku 15 - Kuulumisia

Nyt tässä joulukalenterin aikana ette olekaan paljoa päässeet kuulemaan mitä meille kuuluu. Ajattelin että miksi nyt yksi postaus ei edes voisi olla kuulumispostaus, sillä tässä on kerennyt tapahtua aika paljon.


Jouluukuun ensimmäinen päivä Mickellä oli trimmaus ja se sujui varsin hyvin. Alkupäivinä Mickeä kutitti kamalasti alamahasta kun sieltä karva ajettiin sängeksi asti, vaikka niin ei nimenomaan pitänyt tehdä. Lauantaina pidimme kunnon kuvaussessiot, sillä tiesimme lumen sulavan heti seuraavana päivänä ja niinhän siinä kävi. Saimme onneksi hyvin onnistuneita kuvia otettua.

Keskiviikkona 6.12 meillä alkoi taas treenaaminen rally-tokon parissa. Me ollaan nyt siis ALO-MES tason treeniryhmässä, jossa teemme joskus rataa, joskus erillisiä kylttejä eli harjoittelemme joka kerta vähän eri muodoissa. 

Olemme itse Micken kanssa vasta aivan aloittelijoita, sillä treeneissä on käyty vasta pari kuukautta. Meillä oli viime viikon keskiviikon treeneissä rata, jossa oli 15 kylttiä. Micke on ollut nyt lähiaikoina vähän vaisu, sillä sen mahaa kutittaa trimmin jäljiltä niin paljon, ettei se oikein ole halukas tekemään mitään muuta, kuin ulkoilemaan.

Tänä keskiviikkona eli kaksi päivää sitten meillä oli taas treenit ja ne meni ihan älyttömän hyvin. Meillä oli viisi noin kymmenen kyltin mittaista ratapätkää. Micke oli kokoajan ihan sataprosenttisesti mukana ja päästiin tekemään kunnolla kaikkia liikkeitä. Alettiin opetella peruuttamista ja seisomista.

Nyt varasin sunnuntaiksi meille hallin omaan käyttöön niin päästään treenailemaan keskenään. Aijotaan nyt käydä useamminkin tuolla hallilla keskenään treenien lisäksi.

Kiitos kun luit!

-Minttu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti