lauantai 26. elokuuta 2017

Mitä olen aina halunnut kokeilla koirani kanssa?

Viime viikko on mennyt todella nopeasti. Minulla ja Mickellä oli molemmilla syntymäpäivä viimeviikon tiistaina, 22. elokuuta. Micke täytti neljä vuotta ja minä täytin 15 vuotta, mutta ei me oikeastaan jaksettu juhlistaa tuota mitenkään.

Olen miettinyt postausideoita ja mikään ei ole oikein tuntunut kivalta. Kirjoitin viimeksi yli viikko sitten, joten nyt oli korkea aika saada jotain väsättyä. Mulla on paljon asioita joita haluaisin kokeilla koiran kanssa, ja toivon että saan toteuttaa mahdollisimman monia kyseisistä asioista.

Mä en ole oikeastaan kokeillut kunnolla, ainakaan vielä, mitään erikoista. Viime talvena kokeiltiin Micken kanssa agilitya, joka olikin alkuun todella hauskaa. Tai no ensin kävimme viime syksynä hupikurssilla, jossa kokeilimme pienimuotoisesti tokoa, doboa sekä jopa koiratanssia. Dobo oli todella hauskaa ja voisimme jopa kokeilla sitä uudestaan. Siinä teimme harjoituksia jumppapallon päällä koiran kanssa. 


Nyt meillä alkaa ensi kuussa rally-toko kurssi, jossa varmasti viihdymme. Meillä on omat rt kyltit kotona, joilla olemme jo hieman harjoitelleet. Micke tykkääkin ihmisten ilmoilla tehdä enemmän tottelevaisuus harjoituksia, kun vaikka esimerkiksi agilitya.

Myös koira vaellukset ovat olleet mielestäni aina kiinnostavia, ja toivonkin voivani ainakin joskus mennä vaeltamaan Micken kanssa. Myös telttaretken tai ylipäänsä retket koiran kanssa olisi kiva toteuttaa. 

Micke on aina ollut semmoinen vesipeto, ja taitava uimari, joten vesipelastusta olisi kiva kokeilla. Aijomme varmasti kokeilla sitä jokin kesä, esimerkiksi ensi kesänä. Harrastus mielessä emme varmaan alkaisi tätä tekemään, mutta muuten voisi olla hauska testata koiralle sopivaa lajia, ja eihän sitä koskaan tiedä, vaikka tuo laji veisi mennessään!



Tässä samalla tuli mieleen että pitäisi varmaan tehdä joku summer bucket list, kun näitä ideoita on sen verran mielessä. Postaus jäi hieman lyhyeksi, kun ei oikein ollut lisättävää tähän aiheeseen. Kertokaa mielipiteenne postauksesta kommenteissa, vastaan kaikkiin kommentteihin.

Voisitte myös ehdotella, että haluatteko että alan kehittelemään, tai alkaisimme Pinjan kanssa kehittelemään sitä summer bucket list hommaa ensi kesäksi? Tottakai suunnittelemme asian kunnolla vasta ensi keväänä, mutta aina voi aloittaa jo puoli vuotta etuajassa. 

Voitte siis halutessanne ehdotella niitä tavoitteita ensi kesälle, sillä voin valita sitten parhaat mukaan siihen oikeaan listaan. 

-Minttu-

6 kommenttia:

  1. Summer bucket list olis tosi kiva. Ehdotan että menisitte kokeilemaan doboa, nimittäin se on todella hauskaa! Täällä blogissa on ihania kuvia ja teidän tekstit on tosi kivoja lukea. Toivon että saatte lisää vielä lukijoita koska te ansaitsette niitä!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ollaan just kerran kokeiltu doboa ja hauskaa oli. Todella kiva kuulla, että tykkäät ja kiitos muutenkin kommentistasi!

      Poista
  2. Nii kyllä se summer bucket list ois tosi kiva. Ja kannattaa kokeilla telttaretkeä koiran kanssa. Se on tosi kivaa jos on jossain metsässä tai vastaavassa. Kokemusta on.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista